Voer je zoekterm in

Verbouw bedrijfspand

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Project info:

Voor VDA Vloeren in Vries verzorgden wij het hele traject voor de verbouw van hun bedrijfspand. Van het ontwerp, de advisering, het regelen van alle vergunningen tot en met de daadwerkelijke bouw.

Klant
VDA vloeren
Categoriën
Bedrijfspand, Boerderij, Verbouw, Woning
Locatie
Vries
Jaar:
2014

Omschrijving

VDA Vloeren in Vries had concrete ideeën voor de verbouw van hun bedrijfspand. Hun bestaande boerderij moest omgebouwd worden tot een showroom en ze besloten dit project samen met MSW Bouwadvies vorm te geven. Wij vertaalden de ideeën van VDA in een concreet ontwerp en zorgden ervoor dat alle wensen werden ingepast binnen de regelgeving. Daarnaast verzorgden wij het traject voor het verkrijgen van alle vergunningen.

Op de foto van het eindresultaat is te zien dat aan de rechterkant een glazen ingang is gecreëerd, wat karakteristiek is voor het pand.

Geïnteresseerd in onze diensten?

We helpen je graag!

Onze diensten

Nieuwbouw

service
De bouw van een woning of bedrijfspand begint met een idee. MSW Bouwadvies vertaalt uw idee naar een schetsplan en zorgt er voor dat uw idee vorm krijgt.
Lees verder

Verbouw

service
Bij de verbouw van uw woning, kantoor, monument of boerderij wordt bestaande bouw verweven met nieuwe ideeën. MSW Bouwadvies adviseert en tekent.
Lees verder

Haalbaarheidsstudies

service
Wilt u weten of uw bouwplan binnen de vooraf gestelde uitgangspunten past? MSW Bouwadvies onderzoekt uw ideeën in een haalbaarheidsstudie.
Lees verder

Ontruiming

service
Een ontruimingsplattegrond biedt helderheid en veiligheid. MSW Bouwadvies stelt uw ontruimingsplan op conform de NEN 8112 normen.
Lees verder