Voer je zoekterm in

MSW Bouwadvies breidt uit!

MSW Bouwadvies breidt uit!

MSW Bouwadvies breidt uit!

Misschien heeft u hem al eens aan de lijn gehad toen u ons belde: Raymond Dingemanse. Sinds 8 mei jl. werkt Raymond op maandag, dinsdag en donderdag bij MSW Bouwadvies als Archicad tekenaar. Graag wil ik Raymond aan u voorstellen.

Allround tekenaar

Wanneer het om 3D tekenen gaat kent Raymond het klappen van de zweep. Na het afronden van zijn HTS-opleiding aan de Hogeschool Rotterdam is hij jarenlang allround freelance-tekenaar geweest. Van vrijstaande woningen en garages tot complete uitbreidingen van een historische jachtwerf, dankzij architectuur als specialisatierichting is Raymond uitgegroeid tot een zeer deskundige 3D tekenaar. En daarmee een perfecte aanvulling voor MSW-Bouwadvies dus!

Kennismaken?

Raymond is 49 jaar jong en woont met zijn vriendin en dochter in Ezinge. Hij kijkt ernaar uit om kennis met u te mogen maken. Mocht u meer willen weten over Raymond, dan is een telefoontje voldoende. Op telefoonnummer 0592 373 996 vertelt hij u alles. Of kom een keer bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek over uw bouwplannen.

Kortom: Aangenaam kennis te maken!