Voer je zoekterm in

Ontruiming

Ontruiming

  • portfolio
  • portfolio

OMSCHRIJVING

Met een ontruimingsplan creeert u extra veiligheid in uw organisatie. In het ontruimingsplan zijn de functies, taken en bevoegdheden van de bedrijfshulpverlening beschreven:

  • Hoe wordt er ontruimd?
  • Hoe wordt er gecommuniceerd?
  • Hoe worden de hulpverleningsdiensten opgevangen?
  • Wie heeft de leiding tijdens calamiteiten?

Een belangrijk onderdeel van het ontruimingsplan is de ontruimingsplattegrond. Met de ontruimingsplattegrond informeert u de gebruikers van uw gebouw hoe zij uw gebouw kunnen verlaten in geval van nood. Ook wordt op de plattegrond aangegeven waar zich brandblusmiddelen en handmelders bevinden.

MSW Bouwadvies stelt uw ontruimingsplan en uw ontruimingsplattegrond op conform NEN 8112. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit.

Recente projecten

In veel gevallen is een ontruimingsplan een wettelijk verplicht onderdeel van uw BHV-inrichting. Wij stellen uw ontruimingsplan op conform de wettelijke eisen, compleet voorzien van een heldere en werkbare plattegrond. Kies ook voor veiligheid en laat uw ontruimingsplan door onze specialisten opstellen.

Een plaatsbepaling maakt onderdeel uit van het ontruimingsplan. Bij de plaatsbepaling staat weergegeven op welke plaats veiligheidsbordjes komen te hangen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de bezoekers van uw pand op de meest logische en veilige plaatsen op de hoogte worden gesteld van de veiligheidsroutes.

Wilt u meer informatie over ontruimingsplannen, of wilt u weten wat MSW Bouwadvies voor uw persoonlijke situatie kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst! Bel of mail ons: (0592) 373 996 of info@msw-bouwadvies.nl.