Voer je zoekterm in

Haalbaarheidsstudies

Haalbaarheidsstudies

Haalbaarheidsstudies

OMSCHRIJVING

U heeft een prachtig idee! U speelt bijvoorbeeld met de gedachten om uw pand te gaan verbouwen en wilt zeker weten of uw plan ook realistisch is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderzoeken de mogelijkheden van uw idee in de vorm van een haalbaarheidsstudie. Daarbij beoordelen we de kansen en de risico’s, zowel op bouwkundig als op financieel gebied. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan! Uiteraard geven wij bij de haalbaarheidsstudie ook onze professionele adviezen. Dat kunnen bijvoorbeeld adviezen zijn ter verbetering van het eindresultaat, maar ook adviezen op het gebied van kostenbesparing. Zo kan het investeren in een haalbaarheidsstudie zelfs geld opleveren!

Recente projecten

Met de uitvoer van een haalbaarheidsstudie komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bij een haalbaarheidsstudie beoordelen wij uw ideeen en plannen op een realistische manier en komen met adviezen. Zowel in technische als in financiële zin. Met een haalbaarheidsstudie komt u goed beslagen ten ijs.

Wilt u meer informatie over haalbaarheidsstudies, of wilt u weten wat MSW Bouwadvies voor uw persoonlijke situatie kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst! Bel of mail ons: (0592) 373 996 of info@msw-bouwadvies.nl.