MSW Bouwadvies

Ieder bouwplan begint met een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek, bij u thuis in uw vertrouwde omgeving of bij ons op kantoor!

 

Bezoekadres:

MFA “De Brinkhof”
Brink 1
9331 AA Norg
0592-373 996
info@msw-bouwadvies.nl

Bouwen, verbouwen of renoveren?

MSW Bouwadvies adviseert u bij de bouw en verbouw van uw woning, boerderij, kantoor, bedrijfspand of rijksmonument. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn al ruim tien jaar de betrouwbare partner bij het verwezenlijken van dromen en ideeën.

Nieuwbouw

service
De bouw van een woning of bedrijfspand begint met een idee. MSW Bouwadvies vertaalt uw idee naar een schetsplan en zorgt er voor dat uw idee vorm krijgt.

Verbouw

service
Bij de verbouw van uw woning, kantoor, monument of boerderij wordt bestaande bouw verweven met nieuwe ideeën. MSW Bouwadvies adviseert en tekent.

Haalbaarheidsstudies

service
Wilt u weten of uw bouwplan binnen de vooraf gestelde uitgangspunten past? MSW Bouwadvies onderzoekt uw ideeën in een haalbaarheidsstudie.

Ontruiming

service
Een ontruimingsplattegrond biedt helderheid en veiligheid. MSW Bouwadvies stelt uw ontruimingsplan op conform de NEN 8112 normen.

Nieuws

Radio interview bij Omroep Assen
Radio interview bij Omroep Assen

Vandaag was Martijn Warners van MSW Bouwadvies te gast bij het programma Asserlei van Omroep Assen. Afgelopen week mocht Martijn samen met estudio [...]

MSW Bouwadvies wint publieksprijs
MSW Bouwadvies wint publieksprijs

MSW-Bouwadvies heeft samen met estudio KAW, Bouwbedrijf Nijhuis Noord, Munus en Niemeijer de prestigieuze publieksprijs van de Dag van de Architectuur [...]

Nominatie mooiste gebouw Groningen
Nominatie mooiste gebouw Groningen

Het gemeenschappelijke bouwproject aan de Oosterkade in Groningen is genomineerd voor de prijs Mooiste gebouw van Groningen. En daar zijn we best [...]

Verhuisbericht naar Norg
Verhuisbericht naar Norg

Per 1 mei 2015 is MSW Bouwadvies met haar kantoor verhuisd naar het bedrijfsverzamelgebouw “De Brinkhof” aan de Brink 1 te Norg. Natuurlijk [...]

Nieuwsgierig geworden? Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend "koffietafel" gesprek.

KOM IN CONTACT